10 #Compara Xeresa. Enganyar o defendre l’interés de tots.

1) El poliesportiu i altres instal·lacions  es van fer en terreny privat amb un acord per a que els propietaris es quedaren futurs solars urbans o industrials de l’Ajuntament (  del % que obté l’Ajuntament).

Estes permutes s’indicaren en un un informe d’un tècnic municipal en 1998, Javier Brines.

2 ) Al 2012 el govern de Compromís, inicia la reparcel·lació de les Hortes. Atenent al que diu l’informe. Demana a estos propietaris la documentació per fer la permuta. Contesten i diuen que sí els correspon solars per haver posat sol al poliesportiu.

3) Es fa la reparcel·lació ( 2013 ) i en inscriure-la al registre… SORPRESA ! Es descobreix que alguns d’estos propietaris ja havien “cobrat” al 2004 ( govern del PP ). Ja se’ls havia fet la permuta amb el % de sol industrial de l’Ajuntament del polígon de La Servana.
Però l’Ajuntament -al 2004- també es va despistar i no es va inscriure estes parcel·les del poliesportiu…  al seu nom.

5 ) Ja se’ls ha contestat que s’obliden de triar solars, com pretenien: no el correspon res.

Salvador de la A. està preocupat perquè li hem comprat a Rafeta la cafetera del poliesportiu. Tranquil que li hem pagat un preu rebaixat i només una vegada. Mira’t l’esquena, mira’t. Que ens juguem molt els xeresans.

 

 

Arxivat en: Compara Compromís per Xeresa / PP de Xeresa, Hisenda i Gestió municipal, Urbanisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *